top of page
sylt.jpg

FRISKE GRØNTSAGER I SÆSON

Vi er Rikke og Ben, kokke med masser af erfaring og en stor passion for velsmag og kvalitet. Vi elsker at dele ud af vores glæde ved at lave mad, og ved at det kan smages.

”Man bliver glad i både sjæl og krop af gode råvarer i sæson”

Rikke Thorøe Grønning

”Mad er personligt. Enhver ret er som et fingeraftryk. Helt unik. ”

Ben Edlund

Passion for økologi og bæredygtighed

Hos Good Food to Go er økologi det første skridt mod bæredygtighed, vi laver mad fra bunden af sæsonens økologiske råvarer og vi har Det Økologiske Spisemærke i guld. Menuen skifter fra dag til dag alt efter årstiden og efter hvad vi har lyst til at lave. Vores mad er enkel hverdagsmad til hele familien.

 

Vi skal passe på vores jord og os selv, derfor har vi fokus på 3 ting:

  • Økologiske råvarer

  • Balance mellem grønt og kød

  • Bæredygtig emballage

90 – 100 % af alle vores råvarer er økologiske. Intet kan i vores optik være bæredygtigt, hvis man bruger sprøjtegift i sin produktion, det er hverken sundt for miljøet eller vores egen sundhed.

Vi har skruet op for det grønne for at skabe god balance mellem kød og grønt på tallerkenen. Alt vores kød er naturligvis også økologisk da vi vægter, at dyrene har haft et godt liv under åben himmel.

Emballage er en akilleshæl i enhver take away forretning. Vi forsøger at begrænse mængden af emballage, ved f.eks. at give folk mulighed for at medbringe egen emballage til retterne. 

Om os: Sourcing
bottom of page